Streek

Zeer uitgebreide mogelijkheden in de omgeving:  wandelen, stadjes fietsen, kanoën, zwemmen en een dagje Parijs. De Pays d’Othe is een zeer rustieke omgeving; bosrijk en heuvelachtige landerijen. Er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden. Ook schilderen is in ozne mooie omgeving een prima tijdsbesteding. Op het terrein hebben we een mooie plek om 's ochtends een body & mind bewegingsles te volgen. Trainer aanwezig, vraag van te voren naar de mogelijkheden.

In de buurt kun je ook zwemmen in een meertje en er zijn waterfiets- en kanomogelijkheden. Cultuurbezichtigingen (exposities, kerken, 1e WO) en shoppen in Parijs en Troyes met zeer groot modeaanbod. Voor de liefhebbers van koken, kunst en kitsch is er een ruim aanbod van vlooienmarkten, regionale producten en antiquairs. De Cave de Bailly is ook zeer de moeite waard.

Wijnen, Champagne en Chablis in Buiten Hotel Bourgogne

Je kunt hier van alles proeven:

  • Wijn
  • Chablis
  • Cider
  • Cremant

De wijngebieden hier zijn in vier gebieden te verdelen: De Auxerrois, De Chablis en de De Tonnerrois en de Champagne (Montgeux en Ricey) en daarnaast wordt Cider gemaakt. Bij de plaatselijke producteurs krijg je veel te proeven. Kaas en brood in de auto mee want je moet ook nog heel terug rijden. Het is echt erg leuk om kennis te maken met de Franse wijnboeren. Ze vertellen je graag hun geschiedenis en alles over hun wijn.

Wilt u meer informatie? Klik hier om contact op te nemen.