Schilderen in Frankrijk

De Franse omgeving van het Buitenhotel is prachtig en heuvelachtig en leent zich uitstekend voor schilderen in Frankrijk. Wanneer je dat leuk vind kun je je schilderspullen meenemen of wat schilderspullen lenen van Joost en je uitleven.

De omgeving geeft prachtige vergezichten en volop stillevens die goed op het doek uitkomen. Genieten van de culinaire arrangementen en daarnaast je op het doek uitleven behoort tot de mogelijkheden.

Bij het Buiten Hotel gaat het om:

  • Glamping (luxe kamperen: in Frankrijk)
  • Gastronomie
  • Wijn & Champagne
  • Schilderen in Frankrijk

Je verblijft in een luxe ingerichte tent waarin kamperen ineens niet meer behelpen is. In de tenten vind je een luxe opgemaakte boxspring. De tenten zijn geschikt voor 2 personen en huisdieren zijn niet toegstaan. Ook vind je twee loungestoelen en de tent heeft een houten vloer. Verder vind je in het keukengedeelte een gaspitje om een kop thee te zetten, een eitje te bakken of een eenvoudige maaltijd te bereiden. Je kunt het keukenblok ook buiten neer zetten. Het is toch altijd leuker in de openlucht te koken. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de grote buitenbarbecue.

Voorzieningen bij luxe kamperen in Frankrijk

De ingerichte tenten zijn voorzien van elektriciteit, licht, een ventilator of kacheltje en een koelkastje. In het oude buffet vind je voldoende serviesgoed en bestek (van echte ouderwetse origine). De wijnglazen zijn echte proefglazen om goed te kunnen genieten. Verder is goede koffie natuurlijk altijd belangrijk, dus daarom verwennen we je met een echt Nespresso-apparaat met voldoende koffie.

Wilt u meer informatie? Klik hier om contact op te nemen over luxe kamperen (en schilderen!) in Frankrijk. Wil je meer weten over de Champagnestreek in Frankrijk waar het Buiten Hotel is gevestigd? Hier lees je er meer over.