Luxe kamperen in Frankrijk

Bij het Buiten Hotel gaat het om:

  • Glamping (luxe kamperen: in Frankrijk)
  • Gastronomie
  • Wijn & Champagne

Je verblijft in een luxe ingerichte tent waarin kamperen ineens niet meer behelpen is. In de tenten vind je een luxe opgemaakte boxspring. De tenten zijn geschikt voor 2 personen en huisdieren zijn niet toegstaan. Ook vind je twee loungestoelen en de tent heeft een houten vloer. Verder vind je in het keukengedeelte een gaspitje om een kop thee te zetten, een eitje te bakken of een eenvoudige maaltijd te bereiden. Je kunt het keukenblok ook buiten neer zetten. Het is toch altijd leuker in de openlucht te koken. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de grote buitenbarbecue.

Voorzieningen bij luxe kamperen in Frankrijk

De ingerichte tenten zijn voorzien van elektriciteit, licht, een ventilator of kacheltje en een koelkastje. In het oude buffet vind je voldoende serviesgoed en bestek (van echte ouderwetse origine). De wijnglazen zijn echte proefglazen om goed te kunnen genieten. Verder is goede koffie natuurlijk altijd belangrijk, dus daarom verwennen we je met een echt Nespresso-apparaat met voldoende koffie.

Buiten Hotel -baden; luxe kamperen in Frankrijk

Je hebt de beschikking  een eigen badkamer (met douche en toilet) op het terrein. Het badhuis vind je onder de kersenboom. Onze sauna en zwembad staan klaar voor gebruik . Het Hotelgevoel krijg je natuurlijk pas echt met de schone handoeken die we voor je klaar leggen.

Wilt u meer informatie? Klik hier om contact op te nemen over luxe kamperen in Frankrijk.