Koken in Frankrijk: waar kun je beter terecht dan in de Bourgogne?

De Bourgondische keuken hier is echt een aanrader om te leren kennen. Boeren-eten met goede wijn. Bij Culinair Buitenhotel Bourgogne kun je terecht voor zowel een gastronomisch arrangement of luxe kamperen met buiten koken, barbecuen of in één van de vele leuke restaurants in de omgeving te eten.

Bij Buitenhotel Bourgogne verblijf je in een luxe ingerichte tent waarin kamperen ineens niet meer behelpen is. In de tenten vind je een luxe opgemaakte boxspring. De tenten zijn geschikt voor 2 personen en huisdieren zijn niet toegstaan. Ook vind je twee loungestoelen en de tent heeft een houten vloer. Verder vind je in het keukengedeelte een gaspitje om een kop thee te zetten, een eitje te bakken of een eenvoudige maaltijd te koken in Frankrijk. Je kunt het keukenblok ook buiten neerzetten.

Het is toch altijd leuker in de openlucht te koken in Frankrijk. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de grote buitenbarbecue.

Lees hier meer over ons gastronomisch arrangement en culinaire specialiteiten uit de streek.

Bij het Buiten Hotel gaat het om:

  • luxe kamperen (glamping) en koken in Frankrijk
  • Gastronomie
  • Wijn & Champagne

Voorzieningen bij luxe kamperen in Frankrijk

De ingerichte tenten zijn voorzien van elektriciteit, licht, een ventilator of kacheltje en een koelkastje. In het oude buffet vind je voldoende serviesgoed en bestek (van echte ouderwetse origine). De wijnglazen zijn echte proefglazen om goed te kunnen genieten. Verder is goede koffie natuurlijk altijd belangrijk, dus daarom verwennen we je met een echt Nespresso-apparaat met voldoende koffie.

Wilt u meer informatie over koken in Frankrijk?

Klik hier om contact met ons op te nemen.