Buiten Hotel - luxe kamperen!

Voorzieningen Buiten Hotel

In de blokhut vind je een luxe opgemaakte Queen Size boxspring. De blokhutten zijn geschikt voor 2 personen en in principe niet geschikt voor huisdieren en kinderen.

Verder vind je in het keukengedeelte een gaspitje om een kop thee te zetten, een eitje te bakken of een eenvoudige maaltijd te bereiden.

De blokhutten zijn voorzien van elektriciteit, licht, een ventilator of kacheltje en een koelkastje. In onze antieke kast vind je voldoende serviesgoed en bestek. De wijnglazen zijn echte proefglazen om goed te kunnen genieten.

Buiten Hotel: Baden in luxe

Je hebt de beschikking over een eigen badkamer (met douche en toilet) dicht bij je blokhut. Het badhuis vind je onder de kersenboom, waar het hotelgevoel wordt versterkt door de schone handoeken die we voor je klaarleggen. Onze sauna en zwembad met parasol en schaduwplekken staan klaar voor gebruik.

Ons restaurant:

In het restaurant/de gezamenlijke ruimte vind je een prachtige open haard waar je 's avonds lekker lang kunt natafelen en loungen. Het restaurant is één van de mooiste plekken op ons land en ‘s avonds schuif je er aan de grote tafel aan om met een goed gezelschap te eten en drinken. Dat nodigt vanzelf uit tot kwaliteit.

Wat kunnen we je nog meer vertellen?

In ons restaurant en tevens de algemene ruimte, serveren wij elke dag een frans ontbijt wat inbegrepen is bij de huurprijs van de blokhut. Het ontbijt serveren wij van 08:00 tot 11:00.

Op aanvraag verzorgen wij een 3-gangen lunchmenu voor €12,50pp.
Natuurlijk serveren wij ook een 3-gangen dinermenu op aanvraag voor €15,-pp. Dit menu bestaat uit Bourgondische streekgerechten met optioneel wijnarrangement.

Culinair dineren

Wilt u meer informatie? Klik hier om contact op te nemen.